Hírek

Francia-magyar koprodukció: Cooky & Drawen közös dala!

Egy szerencsés zenei egymásra találásnak köszönhetően megszületett a kirobbanó népszerűségnek örvendő műsorvezető, Cooky és a feltörekvő producer, Drawen első közös dala.

Egy nemzetközinek mondható produkcióval bővül a magyar repertoárunk, hiszen a francia-magyar műsorvezető, Cooky és a tehetséges, fiatal producer, Drawen egyesítette elképzeléseit és egy fantasztikus vokalistával kiegészülve megalkották első közös felvételüket, amely a “Love Again” címet kapta.  

Cooky mind televíziós, mind rádiós személyiségként óriási sikereket ért el az elmúlt két évtizedben, megfordult szinte minden nagy rádiónál és olyan műsorokban tűnt fel a képernyőn, mint a Nagy Duett vagy a Celeb vagyok, ments ki innen.

Drawen, azaz Zsemle Alex 14 évesen habarodott bele az elektronikus zenébe, és az akkor fénykorát élő Swedish House Mafia is nagy szerepet játszott abban, hogy nekikezdett a produceri tanulmányoknak. A 19 éves fiú jelenleg csak a zenének él, az érettségi után úgy határozott ugyanis, hogy halaszt az egyetemen és álmai nyomába indul.

A szerelmes hangvételű, érzelmekkel teli „Love Again” nagy eséllyel pályázik a sikerre, hiszen már a megjelenés előtt kivívta a hazai lemezlovasok elismerését. A feszes tempójú, fülbemászó refrénű, hiánypótló track az elkövetkezendő hónapok egyik kedvence lehet a magyar elektronikus felvételek palettáján.

Íme a klip: https://www.youtube.com/watch?v=EgYKHLO9XHY