Hírek

Élet a nevetés után – holnap érkezik az új Paramore album

A Grammy-díjas rockbanda május 12-én adja ki legújabb, After Laughter című lemezét, amelyről már két dal is debütált: a beharangozó „Hard Times” után a „Told You So”-val biztatta a rajongóit az együttes.

Az album készülését meglehetősen viharos körülmények előzték meg: 2010-ben két eredeti Paramore-tag is kilépett az együttesből, majd idén több éves kihagyás után állt össze újra a banda, ha nem is az eredeti felállásban. A közös munka továbbra sem volt felhőtlen, voltak olyan pillanatok, amikor abban sem voltak biztosak, hogy egyáltalán készül-e még Paramore lemez. “Akartunk új albumot, de egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy hogyan tudnánk összehozni, egyáltalán nem voltunk összhangban.” – foglalta össze a borús időszakot Hayley Williams, a Paramore énekese.

Az After Laughter végül egy év kemény munkája után készült el, a lemez 12 vadonatúj számot tartalmaz, amelyből kettő már debütált a nagyérdemű előtt: a „Hard Times” és a „Told You So” is eltávolodni tűnik a megszokott pop-punk hangzástól, és egy funkie-sabb, játékosabb irányba indul.

A dalokhoz egy-egy vidám, színes videó is készült – a „Hard Times” klip 18 millió megtekintést produkált egy hét alatt tart YouTube-on, a „Told You So”-hoz készült videó is 6 milliónál tart. Utóbbi azért különösen kedves az együttes számára, mert frissen visszatért dobosuk, Zac Farro rendezte.

Az After Laughter talán épp a kimondott konfliktusok miatt egy friss, őszinte album lett, amelyet nagy örömmel fogunk hallgatni a nyáron – nem beszélve a banda VOLT Fesztiválos koncertjéről!