Hírek

Dua Lipa - 2017 felfedezettjének debütáló lemeze már a polcokon!

Érzéki, egzotikus, magával ragadó – csak néhány jelző, amivel a világsajtó Dua Lipát illeti. A tehetséges énekesnő pénteken dobta piacra debütáló, ’Dua Lipa’ névre hallgató nagylemezét. „Ez az album egész egyszerűen én vagyok, a saját történetem, életem ihlette”. A végeredmény egy színes, változatos, szexi és érzékeny album lett

Dua Lipa pimaszul fiatal, mégis számos mondanivalója van. A londoni születésű koszovói származású lányt már jelölték BBC és MTV Europe díjakra, sőt a Brit Awards Critics’ Choice kategóriájának finalistája volt.

Dua élőben és felvételeken  is magával ragadó – mi sem bizonyítja ezt jobban annál, mint a 3.5 milliós eladások, a “Be The One”, “Hotter Than Hell” és “Blow Your Mind (Mwah)” slágerek globális sikerei.

A fiatal lány karrierje újabb mérföldkőhöz érkezett: pénteken adta ki debütáló lemezét, 12 saját dallal. Az albumon a korábban említett megahitek mellett érzéki, selymes, komolyabb számok (mint a Garden vagy a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal közös Homesick) és élénk, pergős popdalok, mint a Genesis vagy a Miguellel közös “Lost In Your Light” is helyet kaptak, ezzel egy változatos, szórakoztató bő egy órányi dalkavalkádot hozva létre.

A debütáló lemez évek alatt, hosszas, kemény munkával készült el. „Sokat fejlődtem dalszerzőként. Régen rengeteg időbe telt, mire megírtam egy számot, most már könnyebb megnyílnom a szerzőtársak előtt, így tényleg az lesz a végeredmény, amit szeretnénk. De azért még mindig tanulom, hogy ki vagyok, és hogy mondjak el egy-egy történetet..” – tette hozzá Dua.

A koszovói szépség július 8-án élőben is magával ragad a Balaton Sound színpadán, addig hangolódjunk a bulira az érzéki lemezzel: https://Magneoton.lnk.to/DuaLipa