Hírek

David Guetta újabb sztárprodukcióval perzseli fel a kedélyeket

Az elektronikus zene veteránja, David Guetta egyesítette erőit a rap királynőjével és királyával: legújabb, "Light My Body Up" kollaborátora nem más, mint Nicki Minaj és Lil Wayne. A végeredmény egy felperzselő, ütős sláger.

Guettának mindig határozott elképzelése van arról, hogy miként ötvözze az elektronikus zenét különböző stílusokban mozgó művészekkel – és a végeredmény minden esetben felejthetetlen és észbontó lesz. 

Legújabb szerzeménye, a „Light My Body Up” sem kivétel ez alól – a többszörös Grammy-díjas zenelovas és producer Nicki Minaj és Lil Wayne segítségével keltette életre a dalt. Minaj-zsal már korábban is dolgoztak együtt, gondoljunk csak a „Hey Mama”-ra vagy a „Turn Me On” és „Where Them Girls At” bombaslágerekre, amelyek egytől egyig hatalmas sikert arattak – több milliós streamet halmoztak fel Spotify-on és több milliárdos megtekintést értek el Youtube-on.

Nicki Minaj-ot az egyik legbefolyásosabb női rapperként emlegetik világszerte – nem jogtalanul, hiszen ő volt az első női előadó, akit az MTV éves legjobb MC listájába bekerült, illetve ő volt az első női szólóénekes, akinek egyszerre hét dala szerepelt a US Billboard Hot 100 listáján.

Lil Wayne 1991-ben, mindössze 9 évesen robbant be a zeneiparba, amikor a Cash Money Records-hoz csatlakozott. 2012-re már 109 száma került fel a Billboard Hot listájára, ezzel felülmúlta Elvis Presley dalait is! A férfinak 12 nagylemeze van, amelyekből több mint 100 millió példányt adott el, ezzel az egyik legtöbb lemezt eladó előadók között találhatjuk. Mondtuk már, hogy mindössze 34 éves?

A „Light My Body Up” tehát három kivételesen tehetséges művész kollaborációja, ami garantáltan robbanni fog a nyáron. Induljon ezzel a dallal a hétvége!