Hírek

Áldott, békés Kylie karácsonyt mindenkinek!

Kylie Minogue a 2015-ös nagysikerű karácsonyi albuma után újabb ünnepi kiadvánnyal készült: a „Kylie Christmas (Snow Queen Edition)” ma debütál, és az előző lemez dalai mellett hat vadonatúj karácsonyi számot tartalmaz!

Kylie Minogue először 2015 telén adott ki saját karácsonyi albumot  - a „Kylie Christmas” tavaly novemberben került a polcokra és 13 ünnepi dallal várta a közönséget. Idén télen Kylie újabb különleges lemezzel készült a rajongók számára: a különleges lemez a tavalyi CD kibővített, újragondolt verziója.

 

A „Kylie Christmas (Snow Queen Edition)” hat friss, vadonatúj karácsonyi számot tartalmaz. A lemezről már elérhető az „At Christmas” című dal, amelyet egy másik új szerzemény követ, „Stay Another Day” címen. Felcsendül továbbá egy „I Wish It Could Be Christmas Everyday” feldolgozás, illetve a „Christmas Lights” és az „Everybody’s Free (To Feel Good)” című karácsonyi dalok újragondolt verziói is. A lemezen szerepel még egy, az énekes húgával, Dannii-vel készült duett, a „100 Degrees”, illetve egy James Cordennel közös „Only You” feldolgozás is.

 

Megnyugodhatunk, az idei karácsony sem múlik el Kylie Christmas nélkül!