Hírek

A hétvégén bármikor és bárhol a Gorillazra bukkanhatunk!

A virtuális banda június 16-án érkezik Budapestre az Electronic Beats fesztivál szervezésében, azonban a szemfülesek (azaz a Gorillaz applikáció letöltői) már most hétvégén exkluzív lemezbemutató bulikra lelhetnek a fővárosban, és egy héttel a megjelenés előtt meghallgathatják a „Humanz” című albumot. Ha Gorillaz-ra éhezel, érdemes nyitott szemmel járni Budapest fő terein a hétvégén!

Bár a „Humanz” hivatalos megjelenési ideje április 28-ika, a Gorillaz alkalmazás letöltői értesítéseket kapnak a hétvége során a gorilla bulikról, és egy héttel korábban hallgathatják meg a formáció legújabb lemezét.

A hétvégén különböző pop-up lemezbemutató eseményekre kerül sor Budapest fő közterein: a Széll Kálmán tér, a Nyugati tér, a Liszt Ferenc tér, az Erzsébet tér és a Magyar Telekom székházánál számíthatunk a virtuális csodára. Az eseményeken résztvevők élő posztjai és fotói egyből felkerülnek a Gorillaz weboldalára, amennyiben #HUMANZHOUSEPARTY hashtaget használják.

A Gorillaz egy igazi közösségi eseménysorozatra invitál minket, amelyet semmiképp sem érdemes kihagyni! További információt az együttes weboldalán és az applikációban találtok. :)