Hírek

A Green Day best of albummal jelentkezik novemberben

A ‘Greatest Hits: God’s Favorite Band’ november 17-én kerül a polcokra és a digitális szolgáltatókhoz, és már előrendelhető. A korong 20 klasszikus Green Day dal mellett két vadonatúj számot kínál a közönségnek.

A többszörös Grammy-díjas Green Day november 17-én adja ki legújabb lemezét, amely 31 év tevékenységét foglalja össze. Az új korong  összesen 20 régi dalt és két vadonatúj számot tartalmaz: a „Back In The USA” mellett egy duettet a countryzene királynőjével, Miranda Lamberttel.

Március 22-én Isten leszállt a mennyből az Ed Sullivan Theatre-be a Stephen Colbert Show felvételére, és úgy mutatta be a Green Day-t, mint a kedvenc együttesét.  A történelmi pillanatkor meg is született következő lemezük címe – ’Greatest Hits: God’s Favorite Band'. Az összeállítás a banda kalandos útját dolgozza fel, ahogy az egy 1986-ban, Berkeley-ben megalakuló kezdő együttesből a világ egyik legdinamikusabb és legnépszerűbb rockbandájává váltak. A Green Day 1994-ben robbant be 'Dookie' című lemezével, amely csak az USA-ban 10 millió példányban kelt el, majd 2004-ben az 'American Idiot' című rock opera égette őket be véglegesen a globális közönség köztudatába.

Az együttes legutóbbi, tizenkettedik stúdióalbumát 2016 októberében adta ki 'Revolution Radio' címen. A megjelenést egy sikeres Revolution Radio világturné követte, többek között egy fergeteges budapesti állomással.