Hírek

A Coldplay új kislemezt dob piacra a nyáron, itt az első single

Napjaink egyik legtrendibb brit zenekara két éve adta ki A Head full Of Dreams című albumát, amelyhez július 14-én érkezik meg a ‘kistestvér’, Kaleidoscope néven. Az EP-ről pénteken debütált egy animációs lyric videóval egybekötve az “All I Can Think About Is You” című dal.

A Coldplay egy vadonatúj számot adott ki: az „All I Can Think About Is You” közeledő kislemezük beharangozó dala. A szám az együttes közelgő, Kaleidoscope című EP-jük előfutára – a kislemez július 14-étől lesz elérhető a digitális zenei platformokon, a fizikai példány augusztus 4-én kerül a boltokba.

A lemez összesen 5 dalt tartalmaz majd, amelyek közül a mostani AICTAIY mellett a már megjelent „Hypnotised” és „Something Just Like This” dalokon kívül egy Brian Eno és Markus Dravs által szerzett „A L I E N S” című dal és egy a detroiti rapper Big Sean-nel közös „Miracles” című szám debütál. Az album a banda korábbi „A Head Full Of Dreams” kistestvére, amely 2015 decemberi megjelenése óta több mint 5 millió példányban kelt el, és olyan slágereket tartalmazott, mint a „Hymn For The Weekend” vagy az „Up & Up”.