Hírek

Ünnepeljünk együtt a New Level Empire-rel

Van oka az ünneplésre a New Level Empire-nek: a 2013 óta minőségi dance-pop számokat szolgáltató együttes „Valahol” című dala a legtöbbet játszott magyar szám lett 2016-ban! Az együttes hasonló sikereket vár 2017-től is, amelyet új lendülettel és tervekkel indít.

A New Level Empire 2013-as alakulása óta a hazai rádiók játszási listáinak éllovasa. Olyan slágereket köszönhetünk a formációnak, mint a „The Last One”, a „Son of the Sun”, a „Valahol” vagy épp a „Szerteszét”.

Az együttes 2016-os slágere, a „Valahol” a MAHASZ tavalyi rádiós TOP 100 listáján az előkelő nyolcadik helyet foglalja el, amely egyben az első magyar nyelvű helyezés is – ezzel a New Level Empire büszkén mondhatja el, hogy a slágere a tavalyi év legtöbbet játszott hazai száma volt.

„A „Valahol” volt az első magyar nyelvű dalunk, így különösen sokat jelent ez az eredmény.” – mondta Zola, az együttes frontembere. A banda jelenlegi, „Szerteszét” című száma is hónapok óta a playlistek kedvence.

2017-et már a stúdiókban indította a New Level Empire, tavasszal pedig teljesen megújulva, felfrissülve, vadonatúj slágerekkel és élő produkciókkal tér vissza a zenekar. Mi már nagyon várjuk a márciust, reméljük, Ti is!