Hírek

TIËSTO - BOTH (FEAT. 21 SAVAGE & BIA) [MK & SONNY FODERA REMIX]

Ahogy egyre több hip-hop előadó kóstol bele az elektronikus zenébe, csak idő kérdése volt, hogy az EDM legnagyobb nevei is felkutassák kedvenc rappereiket és izgalmas kollabok születhessenek. Ezúttal a holland legenda, Tiësto egyesítette elképzeléseit a két szupersztárral, BIA-val és 21 Savage-dzsel, hogy megalkossák a következő nagy partihimnuszt, ami a világon bárhol megtölti majd a klubokat és elfoglalja a slágerlisták legfelső fokát.

A „Both” című újdonságban minden szerepel, ami egy igazi bangertől elvárható: a szakma felkapott sztárjai, ragadós dallamok és ütős dalszöveg. BIA, 21 Savage és Tiësto közös szerzeményében mindhármuk egyénisége jól érzékelhető: míg a rapperek a pénz és a magasélet „nehézségeivel” flexelnek, addig a holland származású lemezlovas saját, arénákat megtöltő stílusával pörgeti fel a tracket. Ezt gondolta most újra a két house fenomén, MK és Sonny Fodera akik egy tempós, főműsoridőre tervezett táncparkett-bombát készítettek a felvételből. Kötelező darab!

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=pKdKsufH_UQ&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=2