Hírek

Tiësto & BIA – BOTH (with 21 Savage)

Tiësto új dalába berobban BIA és 21 Savage rapbetétje

Ahogy egyre több hip-hop előadó kóstol bele az elektronikus zenébe, csak idő kérdése volt, hogy az EDM legnagyobb nevei is felkutassák kedvenc rappereiket és izgalmas kollabok születhessenek. Ezúttal a DJ mágus, Tiësto egyesült a két szupersztárral, BIA-val és 21 Savage-dzsel, hogy megalkossák a következő nagy partihimnuszt, ami a világon bárhol megtölti majd a klubokat.

A „Both” című újdonságban minden szerepel, ami egy igazi bangertől elvárható: a szakma felkapott sztárjai, ragadós dallamok és ütős dalszöveg. BIA, 21 Savage és Tiësto közös szerzeményében mindhármuk egyénisége jól érzékelhető: míg a rapperek a pénz és a magasélet „nehézségeivel” flexelnek, addig a holland származású lemezlovas saját, arénákat megtöltő stílusával pörgeti fel a tracket.

Úgy tűnik, az idei Balaton Sound egyik legnagyobb fellépőjének, Tiëstonak esze ágában sincs leállni a jobbnál jobb zenék gyártásával. A „Both” a tavasszal megjelent, hetedik stúdióalbumát, a ’Drive’-ot követi a sorban, amin olyan megahiteket hallhatunk, mint a „The Business", a „Don't Be Shy” (Karol G), a „The Motto” (Ava Max), a „Hot In It (Charli XCX),” a „10:35” (Tate McRaeve) vagy az „All Nighter”.

A trió ütős felvétele tökéletes gyógyír a nyárvégi hervadó hangulat és bulimentes időszak kezelésére.

 Megnézem