Hírek

SKRILLEX & BOYS NOIZE – FINE DAY ANTHEM

A Quest For Fire és a Don't Get Too Close című albumok megjelenése után Skrillex új kislemezzel tért vissza. A "Fine Day Anthem" című dalban a Los Angeles-i DJ egyesíti erőit a német producerrel, Boys Noize-zal.

A legújabb track nem az első alkalom, hogy a két elektronikus zenész együttműködik. Skrillex és Boys Noize 2019-ben egy közös EP-t adott ki Turn Off The Lights címmel. A gyors tempójú "Fine Day Anthem"-ben a művészek eszeveszett tempót építenek fel, amely a kétperc körül megtörik, de sosem lassul le teljesen. Az ismerősen csengő betét pedig nem véletlen, hiszen az Opus III klasszikus dance slágerét, az 1992-ben megjelent "It's a Fine Day"-t mintázza. 

A dal borítóját a '90-es évek ravefotók ihlették és Thomas Harrington Rawle digitális művészt kérték fel, hogy tervezze meg a művet, modern fotó és digitális festészeti technikák felhasználásával. Kötelező darab!

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=jc9ZJly4HHY&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=3