Hírek

Senkise x Hiro – KorsKorsKors

Senkise? – Jessz, ofkorsz! A ByeAlex néven is tevékenykedő Márta Alex és Schmidt Gergő, azaz Tembo trap duója 2016-ban debütált Senkise néven az „Erdő” című dallal. A formáció a trap zene szexi, lüktető hangzásával és sajátos témaválasztásaival kavarja fel a magyar zeneipar állóvízét Az azóta megjelent dalok közül  a legnagyobb dobás egyértelműen a Majkával közösen készített “U,u,u”, ami az egyéjszakás kalandok világába nyújt betekintést. A mostanában felkapott, divatmárkákat halmozó trackek előadóinak sorából természetesen ők sem maradtak ki. A „KorsKorsKors" egy újabb remek együttműködés végeredménye: "A dal megszületésekor azt éreztük, hogy ennek a feel good, style-lover miliőnek a koronája csak úgy lehet fényes, ha megkeressük vele Hiro-t, aki azonnal igent mondott a felkérésre. Személyében egy alázatos, profi srácot ismerhettünk meg, aki gyorsan a haverunkká vált.  Nélküle ez az egész nem lenne ilyen." – mondta el Alex.


A videót a "The Writer's Villa"-ban forgatták, szigorúan idősebb statisztákkal, amely által egy teljesen abszurd világ tárul elénk. Az  otthon lakói a legtermészetesebben vegyülnek el a srácok társaságában, a szemfülesek pedig kiszúrhatják, hogy az oldchool TV készüléken a "Nemveszemfel" és a "Jáhá" című klipek pörögnek. A srácok szerint ez volt az eddigi legemlékezetesebb forgatásuk. A szereplők közül pedig többen is megjegyezték, hogy ez volt idős koruk legvidámabb, legszórakoztatóbb napja. J


A találgatások és félreértések elkerülése végett, néhány dolgot nem árt tudni a srácok elképzeléseiről: Amikor Temboval útjára bocsájtották a Senkise projektet, számítottak a majd őket érő kritikákra. „Meglepő vagy sem, a Senkise nem irodalmi célokkal jött létre. Egyszerűen jól akarjuk magunkat érezni, és szórakoztatni azokat, akik bírják ezt a fajta hangzást, másfelől zenei-stílusbeli iróniát, amit hozunk." – tette hozzá Alex.


A duó jelenleg gőzerővel készül az április 30-ai bemutatkozó koncertjére, amelynek helyszínét az Akvárium klub biztosítja. A zenekarral és egyedi vizuállal kiegészített produkció után senki se marad majd minőségi trap zene nélkül.

Hallgass bele / nézd meg a hivatalos videót itt