Hírek

ROBIN SCHULZ, RITA ORA & TIAGO PZK – I’LL BE THERE

Rita Ora & Tiago PZK vendégszerepelnek Robin Schulz vadonatúj "I'll Be There" című kislemezén.

Robin Schulz a PINK című albumának megjelenését követő korszakot, egy olyan felvétellel nyitja meg, ami a 80-as éveket idéző hangulattal és egy erős üzenettel érkezik.

Mindössze néhány hete jelent meg friss albuma, de Schulz csak előre tekint. A német DJ/producer szupersztár ismét hullámokat kavar "I'll Be There" című kiadványával, melyen az énekes-szövegíróként nemzetközileg elismert Rita Ora és az argentin üstökös, Tiago PZK együttműködését is hallhatjuk.

A kollaboráció eredménye egy tökéletes pop-himnusz, ami emlékeztet bennünket arra, hogy bármi is történik velünk, mindig van valaki, aki még a legsötétebb pillanatban is mellettünk áll. A bátorító üzenethez, felemelő ütemek és nosztalgikus alaphangulat párosul, hibátlan atmoszférát teremtve Rita Ora ragyogó hangjának és Tiago PZK energikus közreműködésének.

Robin Schulz új kislemeze egy új fejezet kezdetét jelzi karrierjében és ismét egy egyértelmű mérföldkövet a nemzetközi zenei pályán. Nemrégiben Schulz 15 új díjat kapott kiadójától a Warner Music Central Europe-tól, egy ünnepélyes díjátadó keretében, köztük két gyémánt- és több platina és multi-platina elismerés is kiosztásra került. Schulz már több mint 840 arany-, platin- és gyémántelismerést zsebelt az elmúlt évek munkájáért, több mint 30 országból és a lista idén is tovább bővült.

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=Fb7NE_YDR_s&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=1