Hírek

Robin Schulz & KOPPY – Fugazi (Robin Schulz Presents KOPPY)

Új, fejezet, új alteregó: ez Robin Schulz KOPPY nevű cicája, aki imádja a felvillanyozó dance-elektropopot!

A "Fugazi" című, új dal Robin Schulz és új alteregója, a macska karakter, KOPPY közöse lett. A buli, ünneplés, életöröm: ezt jelenti a „Fugazi”, amely eufórikus ütemeivel egyenesen 2023 fesztiválnyarába teleportál vissza bennünket. Augusztusban kiadott, "Atlantis" című, hipnotikus hangélmény az elsüllyedt városról, a KOPPY-projekt első hivatalos megjelenése volt.

Az „Atlantis” és a „Fugazi” is Robin Schulz és Oliver Tree listavezető szenzációja, a „Miss You” nyomdokaiba lép.

ROBIN SCHULZRÓL

Robin Schulz elképesztő eredményeket gyűjtött össze, amelyek megszilárdították státuszát az elektronikus zenei iparág legjobbjai közt. A house, electro és pop elemeit ötvöző Schulz gyorsan Németország legsikeresebb zenei exportcikkévé vált, és több mint 20 országban rengeteg első számú slágerrel uralja a listákat. Óriási népszerűségét tovább emeli a több mint 20 milliós eladás és a világszerte elképesztő 12 milliárd stream.

Most, két évvel nagy sikerű ’IIII’ albumának megjelenése után a Grammy-díjra jelölt DJ és producer bemutatta ötödik stúdióalbumát, a ’PINK’-et, a KOPPY-projekt pedig azt jelzi, bármihez nyúl Schulz, arannyá változik: ugyanis a bevezető „Atlantis”-t már 2 milliószor streamelték csak a Spotify-on.

 MEGNÉZEM