Hírek

Rita Ora – Girls (feat. Cardi B, Bebe Rexha & Charli XCX) [Steve Aoki Remix]

Megakollaborációval jelentkezett Rita Ora! A „Girls” című vadiúj felvételén Cardi B mellett Bebe Rexha és Charli XCX is helyet kapott, így az eredmény elképesztően ütősre sikerült.

„Megihletett minden olyan nő, aki mer önmaga lenni. Ez a dal azoknak a himnusza, akik nem félnek uralni a világot. Köszönöm a közreműködő társaimnak, akik megtiszteltek ezen a felvételen – önmagukat és hazájukat képviselve. Remélem a gatyátokat is letáncoljátok velünk!” - nyilatkozta Rita. A brit énekesnő 7 millió kislemezt adott el, köztük az elképesztően népszerű „Your Song” és „Anywhere” című felvételeket. 12 toptízes dala volt eddig (amelyekből 5 platina- és 5 aranylemez) és debütáló albuma platinalemezként végzett az eladási listák csúcsán. Rita egyértelműen bebiztosította magát, mint a szigetország egyik legsikeresebb női előadója. 

Rita Ora Európai turnéjának keretein belül hazánkba is ellátogat, így július 6-án a Balaton Sound színpadán, élőben is csekkolhatjuk majd az egzotikus szépségű énekesnőt. A rendkívül fiatalos és hatalmas szabadság érzetet keltő dalból, most Steve Aoki kreált egy igazán kellemes és fogyasztható remixet.

Nézd meg az eredeti videót!