Hírek

LUCAS & STEVE FEAT. CONOR BYRNE – WHAT WE KNOW

A világszerte elismert holland duó, a Lucas & Steve bemutatja eddigi legmeghatóbb felvételét a "What We Know”-t.

Az új single közreműködője Conor Byrne, ír énekes-dalszerző - akinek lenyűgöző hangja tökéletes egyensúlyt teremt a formáció erőteljesebb hangzásvilágával.

Ebben a szezonban egy sor friss örökzölddel, beleértve a rendkívül jól fogott Yves V közreműködéses "After Midnight" (feat. Xoro) és a Philip Strand együttműködéses "Best Of Me" című dalokat, a duó most új hangzással lép elő az életvidám popdal, a "What We Know" formájában.

Ehhez nem találhattak volna jobb társat, mint Conor Byrne-t, az ír énekes-dalszerzőt, aki az elmúlt években erősen előrelépett a gyengéd, elmélkedő popszámok terén, ideértve a "Lately", a "Leave A Light On" és a tavalyi "Girls On The Internet" című felvételeket. Az ő hangzásvilágát tökéletesen belesimították a Lucas & Steve új zenéjébe, létrehozva egy időtlen hangzást, amely mindkét előadó portfóliójának elengedhetetlen részévé válik.

"Régóta vártuk már, hogy kiadjuk a "What We Know" című dalt! Úgy érezzük, hogy ez egy következő lépés a hangzás terén, és hogy ezúttal mélyebb és érettebb felvétellel állunk elő. Nagyon várjuk, hogy meghalljuk, mit gondolnak erről a számról a rajongóink, és alig várjuk, hogy együtt ünnepeljünk velük!" - mondták el a Lucas & Steve mögött álló szerzők.

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=8iyxlM0q4-o&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=5&ab_channel=Lucas%26Steve