Hírek

JOEL CORRY X ICONA POP X RAIN RADIO – DESIRE

A DJ-producer nagyágyú, Joel Corry összefogott a dance-pop koronázatlan királynőivel, az Icona Poppal és az ígéretes brit house producer-kollektívával, a Rain Radioval, hogy megalkossák a következő dübörgő nyári bangert, a „Desire”-t.

Az újdonság az angol lemezlovas következő nagy projektjének előfutára is egyben. A hamarosan megjelenő ‘Another Friday Night’ címre keresztelt album az elmúlt öt év olyan nagy slágereit foglalja majd magába, mint a „Sorry”, a „Lonely”, a MNEK-kel közös „Head & Heart”, a RAYE-jel és David Guettával kollaborációban készült „BED” vagy a „OUT OUT” című felvétel, amin Jax Jones-szal dolgozott együtt.

Joel jelenleg is az Egyesült Királyság toplistáinak élén áll az Ella Hendersonnal és Nathan Dawe-vel közösen jegyzett „0800 HEAVEN” című dance-himnusszal, de nem kellett sokat várnunk a következő erőteljes, táncparkett romboló dance bombára sem, ami a „Desire” formájában érkezett meg.

A többszörös BRIT-jelölt előadó gigahitjei a magyar közönség számára is hatalmas népszerűségnek örvendenek, ugyanis június 30-án a Heineken Balaton Soundon felállított Rádió1 táncterére alig fértek fel a rajongók.

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=tfDbqYuxdao&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=2