Hírek

ERAN HERSH, DMITRY KO – PATT (PARTY ALL THE TIME)

Pörgesd fel az év végi hangulatot Eran Hersh és Dmitry KO vadonatúj trackjével, akik a közelgő ünnepi forgatagra hangoltak egy új fényekben tündöklő örökzöldet.

Készülj fel egy elektronikus utazásra az emlékek útján, mert a két nemzetközileg elismert DJ és producer, Eran Hersh és Dmitry KO végre bemutatja vadonatúj közös trackjét  „PATT (Party All The Time)” címmel. A friss single ügyesen mintázza Eddie Murphy időtlen klasszikusát, tökéletesen ötvözve az elmúlt évtizedek egyik ikonikus R&B vokálját, saját jellegzetes hangzásvilágukkal, létrehozva egy olyan slágergyanús keveréket, ami biztosan felperzseli majd a világ klubjainak tánctereit.

Eran Hersh, a miami illetőségű DJ és producer, pályafutásának csúcsára ért az idei év elején, amikor olyan modern tánczenei ikonok közreműködésben alkotott mint, Madonna, a kanadai-magyar származású DJ/producer-szupersztár BLOND:ISH és  Darmon. A „Sorry” című forradalmi közös projekt már több, mint 20 millió stream-et gyűjtött össze Spotify-on és villámgyorsan szerzett magának elsőséget a nemzetközi slágerlistákon. 76 országban került a listák élmezőnyébe és három nap alatt sikerül #1 pozíciót szereznie a Beatport híres, TOP 100-as listáján is. Eran 2023-as Afro House slágere, a „Rej”, szintén első helyet szerezett októberben, tovább erősítve pozícióját a világ legfelkapottabb, új előadói között. Spotify streamjei idén már meghaladták a 30 millió hallgatást több, mint 180 országból, ami maximálisan alátámasztja széleskörű népszerűségét.

A kollaboráció kapcsán Eran nem is találhatott volna jobb partnert, mint Dmitry KO. A Los Angeles-i székhelyű, népszerű producert, aki az elmúlt időszakban elsősorban toplistás előadóknak készített dalokat, valamint zenei utómunkákat, de Dmitry neve ismerős lehet mindenkinek, aki kicsit is jártas az elektronikus zene világában. Nu Regime alias néven a melodic techno műfaj egyik felkapott előadója, de korábbi munkái igazi mérföldköveknek számítanak, melyekkel beírta magát az EDM aranykorának történelemkönyvébe.

„A 'PATT (Party All The Time)' című új együttműködéssel kapcsolatban a dal választás spontán jött, egy stúdiósession során Los Angeles-ben. Bedobáltuk egy listába az elképzeléseinket és így született az ötlet, hogy egy cover veziót készítsünk a klasszikus, 'Party All the Time’-ból. A koncepció természetesen folyamatosan fejlődött és ez az izgalmas végeredmény született belőle. Egy dal újraalkotása vagy feldolgozása gyakran hordoz magában egy új üzenetet és irányzatot. Rick James késői alkotásával a célunk az volt, hogy egy friss és aktuális zenei stílusban mutathassuk meg, ami tökéletesen működik majd a tánctereken.

Az eredeti dalra visszagondolva, az emlékek különlegesek. Emlékszem, hogy hallgattam az eredetit, és inspirált egy olyan átdolgozás létrehozására, ami még sok sok évig lehet a része a nemzetközi klubbéletnek. Eddie Murphy hozzáadott értéke a dalhoz elvitathatatlan, és továbbra is a track identitásának nélkülözhetetlen része.” - mondta el Eran a kiadványról.

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=SAfj-8bObiA&list=PLwk0Xdrz4yid5-GaKuSbs3t9km3JMhDn_&index=1