Hírek

ELLA HENDERSON FT. RUDIMENTAL – ALIBI

Az angol énekesnő, Ella Henderson, közel három év után ismét összefogott a drum’n’bass mestereivel, a Rudimental-lal, hogy egy lenyűgöző és friss megközelítésben mutassa be nekünk, minden idők egyik legnagyobb rap himnuszát, a "Gangsta’s Paradise"-t. Bár 2022-ben légsúlytó hír érkezett Coolio távozásáról, Ella Henderson most átveszi a stafétát, és továbbviszi L.V.-vel közös örökségüket.

Ella Henderson nem csupán a klasszikus dalt eleveníti fel, hanem erőteljes hangjával is emlékeztet bennünket arra, miért vált az Egyesült Királyság egyik legszenvedélyesebb énekes-dalszerzőjévé. A világhírű énekesnő már olyan, bemutatásra nem szoruló nevekkel dolgozott  együtt a nemzetközi, elektronikus zene szcénéban, mint David Guetta, Kygo, Paul Woolford, Frank Walker, és a drum’n’bass műfajban utazó legendás trió, a Rudimental.

Első közös munkájuk a csapat "Ground Control" című, kritikusok és rajongók által is elismert albumán debütált, "Handle My Own" címmel. Ella és a Rudimental összefogása egy új korszakot hoz el a klasszikusnak, megtöltve az ikonikus hangzást rengeteg frissességgel.

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=aaQetOuCJf8&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=1&ab_channel=EllaHenderson