Hírek

DONNA LEWIS – I LOVE YOU FOREVER (NORA EN PURE REMIX)

Donna Lewis 1996-ban történelmet írt az "I Love You Always Forever" című dallal, amely az Atlantic Records debütáló kislemeze volt. A dal abban az évben világsiker lett, különösen az Egyesült Államokban, ahol a rádiók több mint egymilliószor játszották, ami addig rekordnak számított. Ma pedig megérkezik az elismert deep house DJ, Nora En Pure új remixe a nagysikerű felvételből. Az "I Love You Always Forever (Nora's Version)" az Atlantic75 kampány folyamatban lévő remix-sorozatának része, amellyel az Atlantic 75 éves szakmai történelmét ünnepli.

Donna Lewis klasszikusának újragondolásában Nora En Pure a rá jellemző stílusjegyeket alkalmazza, az eredeti dal esszenciáját szilárdan megőrizve egy gyengéd hangszerelésre felépítve. A harmonikus zongora akkordok felett felcsendül a jólismert vokálszekció ami a lágy, de mégis tempós bassline-al kiegészülve tökéletes egységet alkot.  Az időtlen hangulatot megtartva ez a táncolható és egyszerre rádióbarát alternatíva, visszhangra talál az elektronikus zene szerelmeseinek körében, és a lejátszás után pillanatokon belül együtt énekelnek majd vele.

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=6xOmm-OkY50&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=1