Hírek

DAVID GUETTA & ANNE-MARIE & COI LERAY - BABY DON'T HURT ME (JOEL CORRY REMIX / CEDRIC GERVAIS REMIX)

David Guetta egy új, Anne-Marie és Coi Leray-el közreműködésével megalkotott, slágerlistákat ostromló kislemeze a 'Baby Don't Hurt Me', egy újabb dance nagyágyúkkal egészült ki.

A már most, hatalmas népszerűségnek örvendő új dal, a globális #1 sláger és streaming szörnyeteg "I'm Good (Blue)" folytatása, amely mindössze hét hónap alatt 1,4 milliárd streamet gyűjtött világszerte. A francia dj/producer új dala, Haddaway 90-es évekbeli 'What Is Love' című slágerét idézi, amely 13 ország slágerlistájának első helyét szerezte meg korábbi megjelenését követően.

Az ikonikus sample Guetta mesteri produkciójával párosulva egy olyan nosztalgikus eufóriahullámot hozott létre, amely már most hatalmas tömegeket ragad magával világszerte, mindenhol, ahol felcsendül. Az addiktív vokálszekciót a brit dance ikon Anne-Marie jegyzi, aki jelenleg viharos gyorsasággal hódította meg a popvilágot, hiszen eddig 7,5 milliárd globális streamelést, hét Top 10-es single-t és többszörös dupla és tripla platinalemez eladást produkált karrierje során. Coi Leray, a  Los Angeles-i rapper, pedig nyers rímeit és utánozhatatlan energiáját adta hozzá a felvételhez. A megjelenés persze nem lehetne teljese a megszokott, remek lejátszási alternatívákat kínáló remixek nélkül, amelyek közül ezúttal a bemutatásra nem szoruló, brit dance-császár Jorel Corry és a francia, Grammy-díjas nagyágyú Cedric Gervais, masszív újragondolásai érkezett meg a feszivál-szezonra. Ne hagyd ki!

Hallgass bele / nézd meg a videot:

Joel Corry Remixhttps://www.youtube.com/watch?v=VQ_r97eQouU&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=3

Cedric Gervasi Remix - https://www.youtube.com/watch?v=dJD6cNhyazs&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=5