Hírek

ByeAlex és a Slepp - Menned kéne (feat. Lábas Viki) [Waldo Remix]

Új felvétellel jelentkezett néhány hete a hazai pop és alternatív zenei körökben egyaránt népszerű ByeAlex – aki nem mellesleg az X-Faktor kedvenc mentora is. Alex zenekarával, a Sleppel az elmúlt időszakban olyan slágereket alkotott, mint a „Még mindig…”, a „Nehéz vagyok”, vagy a Lotfi Begivel közös „Bababo”.

Alex a „Menned kéne” című új dalában – mely a Margaret Island csodálatos hangú énekesnőjének, Lábas Vikinek közreműködésével készült – visszanyúl az eredeti ByeAlex gyökerekhez, ahhoz az időszakhoz, amikor még keserédes, csendes, akusztik-pop számokat írt. Épp emiatt a melankólia miatt Alex úgy érezte, az unplugged eredeti verzió mellett szeretne egy modern újragondolást is. Ezután fordultunk Waldohoz, aki jelenleg a legfrissebb ötletekkel rendelkező producer az országban – és akit hamarosan bővebben is be fogok nektek mutatni.

Így az eredeti “Menned kéne” mellett, amit a YouTube-on már közel kétmillióan láttak és hallottak, most már itt a dinamikusabb, frenetikus droppal rendelkező új változat is!

Hallgassátok meg itt!