Hírek

Buli Maffia hírek
2019.01.18

Erre nem számítottál Romantic X Herceg ft. Goore: Vágyom rád

Ami 2018-nak a „Hol van az a lány”, az 2019-nek a „Vágyom rád”! Közel 20 év után egy vérpezsdítő feldolgozásban tér vissza a kétezres évek egyik legmeghatározóbb dala.

Eredeti felállásban láthatjuk és hallhatjuk újra a roma folklórt és modern zenét vegyítő Romantic együttest. A formációt Gáspár Győző (Győzike) Kunovics Katinkával és Völgyi Zsuzsival vitte sikerre a kétezres évek elején. A „Vágyom rád” eredeti verziója a „Nap, Hold, Csillagok” című lemezen jelent meg 2001-ben.

A dal most egy vadító kollaborációban tűnik fel újra, amelyben a rap és hip-hop elemekkel dolgozó Goore, valamint a reggaeton hazai „Hercege” működtek közre.

Herceg Dávid igazi Youtube sztár, videóit rendszerint több millióan nézik meg. A kollaboráció sem áll távol tőle, dolgozott már Dér Henivel, Opitz Barbival és Curtis-szel is.

A „Vágyom Rád” rapbetétjeit Goore, azaz Szolnoki Zoltán adja, aki már évek óta alkot a hip-hop világában, az új hangszerelést pedig Patocska Olivér és Barabás Dávid, azaz az „OliverFromEarth” páros álmodta meg.